header

Bättre Affärer-dagen

Vill du läsa om och se bilder från förra året? Läs mer om Bättre Affärer-dagen 2015 här

Digitaliseringen – en naturkraft

Framtidens företagande i Öresundsregionen

Digitaliseringen är inget nytt fenomen, men den genomsyrar hela vårt samhälle och kommer att förändra det i grunden. Vad krävs för att regionens företag skall klara förändringstrycket och dra nytta av de nya möjligheterna till att skapa mervärde? Bättre affärer-dagen tar ett helhetsgrepp om de aktuella frågeställningar som berör oss alla, från politik till näringsliv.

DATUM:
TORSDAGEN 10 NOVEMBER 2016
REGISTRERING & LUNCHMINGEL:
11.30
PROGRAM:
12.15 – 17.00
PLATS:
MALMÖ LIVE

Boka din plats!

Kom och lyssna på och diskutera bättre affärer med

Alexander Bard

Alexander Bard

Cyberfilosof
Entreprenörskap i en digitaliserad och transparent värld
Alexander Bard är en svensk cyberfilosof, musikproducent och en mycket eftertraktad internationell talare. Tillsammans med medieteoretikern, Jan Söderqvist, är han medförfattare till den globalt framgångsrika Futuricatrilogin - en serie av tre böcker som har översatts till över 20 språk.
Charlotta Tönsgård

Charlotta Tönsgård

VD för Min Doktor
Sverige bäst på e-hälsa 2025 - hur bidrar Skåne?
Charlotta Tönsgård är vd för Min Doktor, Sveriges första och största digitala vårdcentral med över 25 000 behandlade patienter. Charlotta är civilingenjör med inriktning telekom och ekonomi och har en bakgrund från Fingerprint Cards, Zimpl, RIM och TAT (The Astonishing Tribe) för vilka hon jobbade i Sydkorea.
Jesper Falkheimer

Jesper Falkheimer

Professor strategisk kommunikation
Kommunikativa trender
Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Sedan 2011 har han varit rektor för Campus Helsingborg. Vid årsskiftet tillträder han som ny sektionschef för forskning, innovation och samverkan (FSI) vid Lunds universitet.  

Pernilla Jonsson

Chef för affärsutveckling på Ericsson ConsumerLab
Behovsrevolutionen - hur man skapar värde för den digitala konsumenten.
Dr. Pernilla Jonsson, chef för affärsutveckling på Ericsson ConsumerLab är en ”thoughtleader” på konsumenters beteende. På Ericsson ConsumerLab, driver hon affärsutveckling för Ericssons nyckelkunder och strategiska partners, samtidigt som hon är en del av ledningsgruppen.
lena

Gustaf Hermelin

VD på Catena AB
Snabbare, smartare, bättre. Framtidens digitala logistiklösningar.
Gustaf Hermelin är vd för Catena sedan 2013, logistikfastighetsbolaget, som länkar Skandinaviens godsflöden, med de rätta positionerna för effektivare logistik. Gustaf har tidigare bland annat varit VD i fastighetsbolagen Klövern och Brinova.
Micco Grönholm

Micco Grönholm

Kommunikationsdirektör, Helsingborgs stad
Att ta internet på allvar
Micco Grönholm är varumärkesutvecklare med internationell marknadsföring som specialitet. I 25 år har han hjälpt företag i Sverige och utomlands att hitta ett sant syfte, en inspirerande vision, ett särskiljande kunderbjudande och en magisk attraktionskraft. Från årsskiftet kommer Micco att kliva in i en helt ny roll i Helsingborgs stad och bli Head of Future.
Peter Nilsson

Peter Nilsson

President & CEO för Trelleborg AB
Digitalisering – accelerator för ökat värdeskapande och bättre affärer
Peter Nilsson är President & CEO för Trelleborg AB. Han har varit anställd i Trelleborgkoncernen sedan 1995 och VD och koncernchef sedan 2005. Han är civilingenjör och har tidigare bland annat arbetat som affärsområdeschef för Trelleborg Engineered Systems och andra positioner inom Trelleborgkoncernen samt organisationskonsult i BSI. Har arbetat och varit bosatt ett antal år i Asien.
Alok Alström

Alok Alström

Sverigechef, Uber
Transport lika enkelt som rinnande vatten
Alok Alström har varit Sverigechef för Uber sedan oktober 2015 och har expanderat Uber till bland annat Malmö.  Han har tidigare arbetat som affärsutvecklingschef för Bisnodekoncernen samt som managementkonsult på The Boston Consulting Group, bland annat i Kalifornien och i Asien. Han har finansbakgrund ifrån Handelshögskolan i Stockholm, är 32 år och uppvuxen i Uppsala.
Jonas Alstermark

Jonas Alstermark

Säljedirektör och partnerchef, Microsoft
Den 4:e industriella Revolutionen
Jonas Alstermark är försäljningsdirektör för SMS&P (Small, Midmarket, Solutions & Partners) och ansvarar för Microsofts affärer och lösningar gentemot små- och medelstora företag och partners. Han har över 15 års erfarenhet från IT- och teknikbranschen i både svenska, europeiska och globala företag, så som Hewlett-Packard, Veritas Software och Information Highway.
placeholder

MODERATOR:
Jan Wifstrand

VD, Rapidus

Anmäl dig här!

Välkommen på Bättre Affärer-dagen 2016. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Biljettpriset är 1250:- per person, och endast betalning per faktura är möjlig.
Faktureringsadress

KontaktuppgifterÖvrigtBehandlar din förfrågan...

Moderator: Jan Wifstrand   Datum: 10 November   Tid: Lunch - Sen eftermiddag

Bättre Affärer-Dagen presenteras av

loggor